Edwin Evers, Marco Schuitmaker en Abba zorgen voor een uitverkocht Sportcentrum!

Leek – Sportcentrum Leek maakt zich klaar voor een avond vol onvergetelijke muzikale ervaringen, want op 25 november betreedt de Edwin Evers Band het podium. Samen met Marco Schuitmaker en A*Fever in het voorprogramma belooft deze avond een ‘feest der herkenning’ te worden.

Met een mix van rock, pop en soul heeft de Edwin Evers Band al meer dan 1800 muziekliefhebbers uit Leek en omgeving weten te verleiden. De laatste tickets zijn nu in de verkoop, en dat betekent dat de dansvloer bijna vol is. Dus, waar wacht je nog op?

Tribunes en dansvloer
Jacob Veenema, eigenaar van Sportcentrum Leek, enthousiast: “We schuiven de tribunes iets uit om je een plek te bieden om even op adem te komen. Maar daarna? Terug naar de dansvloer!” Albert Kuil, mede-eigenaar, voegt toe: “Het wordt een avond waarop het plezier van het podium spat in een ongedwongen gezellige sfeer.”

Laatste tickets
Koop nu je ticket en verzeker jezelf van een plek op de dansvloer. Sportcentrum Leek kijkt uit naar een uitverkochte, muzikale avond op 25 november. Voor tickets ga je naar https://bit.ly/EdwinEversSportcentrum

   
Back to top button