Terugblik extra informatieavond woonplan Leek/Tolbert

Leek/Tolbert – Op donderdag 16 november was de extra informatieavond over het concept woonplan Leek/Tolbert. In het concept woonplan worden locaties benoemd waar in de toekomst woningen gebouwd kunnen worden. Net als de eerste avond, was deze bijeenkomst ook goed bezocht.

Wethouder Hans Haze opende de bijeenkomst en benoemde de noodzaak voor woningbouw, maar ook de emotie die dat teweeg brengt. Veel bezoekers vroegen waarom er zo veel woningen in Leek en Tolbert moeten worden gebouwd en waarom er voor bepaalde locaties juist wel of niet is gekozen. Veel aandacht ging daarbij uit naar de mogelijke ontwikkeling van de Tolbertervaart en de schoolcampus.

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻?
Het concept woonplan is te vinden op https://www.westerkwartier.nl/woonplan-per-dorp. U kunt tot en met 16 december uw reactie op dit plan geven via de mail [email protected]

   
Back to top button