TERECHT: Politie zoekt vermiste 15-jarige jongen vanuit Leek

Zevenhuizen – Update 23:11 uur: De vermiste jongen is zojuist in goede gezondheid thuisgekomen. Iedereen bedankt voor het uitkijken naar de jongen.

Origineel bericht
De politie zoekt een 15-jarige jongen die vermist wordt vanuit Leek. Deze jongen is voor het laatst gezien in de omgeving van de Molenweg in Zevenhuizen. De jongen heeft het volgende signalement: 15-jarige jongen, blank, 1.85 m, slank postuur, kort blond haar, geen bril, donkerblauw jack met capuchon (Kjelvik) Lichte skinny jeans, witte Adidas sneakers met groene zool.

De jongen heeft vanaf zaterdag 14:30 uur niet meer gereageerd op appjes en/of belletjes.Om 16:50 is er nog een foto gestuurd naar een bekende op een fietspad. Hij is te voet vertrokken. Ziet u deze jongen belt u dan met 0900-8844 of bij spoed 112.

   
Back to top button