Diverse inbraken en poging tot inbraak in het Westerkwartier; politie vraagt om camerabeelden of getuigen

Westerkwartier – In de nachten van 22 t/m 25 november 2023 zijn er in Westerkwartier diverse (pogingen) van inbraak geweest bij woningen en bedrijven.

In de nacht van 22 op 23 november is er ingebroken bij een bedrijf op de Stationsweg in Visvliet en op de Kruisweg en de Terp in Marum. In diezelfde nacht is er ook gepoogd in te breken in een ander bedrijf in Visvliet en ook in Ezinge. In de nacht van 23 op 24 november is er ingebroken bij twee woningen in Niekerk en De Wilp.
In Niekerk op de Zuiderkluft en in De Wilp op de Veldbloemstraat. In de nacht van 24 op 25 november, omstreeks 04:30 uur, is er ingebroken bij een bedrijf op de Wendtsteinweg te Marum.

Informatie?
Van alle slachtoffers zijn aangiften opgenomen en heeft de politie de zaken in onderzoek. Mogelijk dat iemand nog camerabeelden heeft waar iets op staat of heeft iemand iets gezien of gehoord. Meld u zich dan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

   
Back to top button