Zilver voor Daniël Gombert op TableStars eindtoernooi

Eelde – Zaterdag werd in sporthal Groote Veen in Eelde het eindtoernooi van de TableStars gespeeld. Dit is het tafeltennistoernooi voor de jeugd uit Groningen, Friesland en Drenthe ter afsluiting van de najaarscompetitie.

Voor Talero deden mee: Youp Hazelhoff, Leon Teeninga, Daniël Gombert en Casper Kuipers. Youp is pas bij Talero lid geworden en speelde nu al zijn eerste toernooi. Hij kwam voor plezier en om te leren, en dat is gelukt. Als bonus won hij ook nog enkele partijen! Leon en Casper speelden in zware poules heel goed mee en Daniël bereikte met zeer goed aanvallend spel zelfs de finale van de A-groep en eindigde als tweede van het toernooi! Hij ging naar huis met een mooie zilveren medaille!

Meetrainen?
Ben je tussen 7 en 17 jaar oud en wil je ook leren tafeltennissen? Kom dan dinsdag om 19.00 uur langs in de Rodenburghal in Leek, dan kan je een paar keer gratis meedoen met de jeugdtraining!

   
Back to top button