Inschrijving 36ste Univé Leekster Lente Loop geopend

Leek – Op 16 maart 2024 is de volgende editie van de Leekster Lente Loop in hartje Leek. Hardlopers en wandelaars kunnen dan weer genieten van een mooi parcours en een feestelijke ambiance rondom De Dam.

Het wandelen kan over afstanden van 10, 15 of 25 (nieuw!) km. Hardloopwedstrijden zijn er over 5, 10 of 21 km en nog 1,2 km voor de jeugd. Framerunners kunnen meedoen op diverse afstanden. Tot slot is er ’s middags de scholieren-halfuurloop, vanaf een nieuwe startlocatie en nu met online voor-inschrijving. Het geheel wordt opgeluisterd met livemuziek, deskundige speakers en hopelijk weer mooi weer met volle terrassen. Inschrijven is nu mogelijk op www.inschrijven.nl.

Hou het niet bij goede voornemens, train mee met clinics hardlopen of wandelen  

Clinic voor hardlopers
De clinic start op zaterdag 6 januari om 9.00 uur. Vanaf dan train je tien weken lang richting de 5 kilometer op zaterdag 16 maart. Deze clinic is geschikt voor de echte beginner, maar ook voor de sporter die de basis van looptechniek wil leren kennen. Informatie en aanmelden: www.loopgroepnienoord.nl/beginnersgroep.

Clinic voor wandelaars
Wil je ontspannen 10 km of langer achtereen kunnen wandelen? Neem dan deel aan de wandelclinic. Een combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal. En samen wandelen is ook nog eens gezelliger! Start met het FitStap programma op woensdag 10 januari 8.45 uur. Aanmelden kan via [email protected].

Info
Tijdens beide clinics op Landgoed Nienoord besteden we aandacht aan looptechniek, ademhaling, schoenen en kleding, voeding, trainingsopbouw en het voorkomen van blessures. De clinics worden gegeven door gediplomeerde trainers. En verder gerichte oefeningen in samenwerking met  fysiopraktijk De Balans. Deelnemers krijgen een schema mee om in eigen tijd te oefenen. Kosten € 35,00. Beide clinics leveren je een gratis startbewijs voor de Leekster Lente Loop op. Zie voor meer informatie www.leeksterlenteloop.nl.

   
Back to top button