Kersteditie MEGA90’s on Tour keert terug in Postwagen Tolbert

Tolbert – Inmiddels is het evenement niet meer weg te denken. Terug in de tijd op eerste kerstdag met muziek uit de 90`s is al meer dan 10 jaar een jaarlijkse traditie in Tolbert. MEGA90`s on Tour zal ook dit jaar plaatsvinden in de Postwagen op 1e Kerstdag, maandag 25 december a.s.

DJ’s Wietze Eekhof en Peter Bolt draaien vanaf 21.00 tot ca. 1.30 uur de beste dansplaten en grootste hits uit de jaren 90. Marco Borsato, Party Animals, Snap, Spice girls en Haddaway. Zomaar een greep van populaire artiesten die hit na hit scoorden in de 90`s.

Populair
Muziek uit de 90`s blijft populair. Op vrijwel ieder radiostation is muziek uit de jaren 90 te horen en ook in kroegen en tijdens festivals is muziek uit de jaren 90 niet meer weg te denken.

Kaartverkoop
Jaarlijks bezoeken meer dan 800 mensen het evenement en dat zorgt voor een uitverkocht huis. Kaarten voor MEGA90`s on Tour zijn verkrijgbaar of www.cazemier.nl/tickets/

   
Back to top button