Veel gelezen

Man geslagen en van dure jas beroofd tijdens straatroof in Tolbert; politie zoekt getuigen

Tolbert – In Tolbert is afgelopen zaterdag op zondagnacht een straatroof geweest. De aangever kwam van een feest bij de Postwagen en was onderweg naar huis.

Omstreeks 02.20 uur liep hij op het fietspad aan de Oldebertweg nabij de begraafplaats. Daar werd hij aangesproken door twee jongens. Voordat de aangever het door had kreeg hij een klap op zijn kaak van een van de twee jongens. De aangever is van zijn dure jas beroofd.

Videobeelden
De aangever is dus vanaf de Postwagen, via de Zuiderweg naar de Oldebertweg gelopen. Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord of heeft iemand videobeelden waar iets op staat. De politie heeft inmiddels ook al videobeelden ontvangen en zijn deze aan het onderzoeken. Als deze beelden bruikbaar zijn dan zal de politie kijken of ze deze mogen delen.

Signalement
Het signalement van de twee jongens is: blank, ongeveer 185cm lang, één met blond haar en de andere bruin haar. Beide jongens hadden een jas met capuchon. Mocht u iets weten dan mag anoniem melden ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

   
Back to top button