Grolsch Boerenrock wederom een groot succes

LEEK – Zaterdagavond 22 februari was het grote Grolsch Boerenrock evenement in het Sportcentrum Leek, wederom een groot succes. Vanaf 19.00 uur was de zaal open en was er onbeperkt stampot eten.

Om 19.15 uur kwamen de Hûnekop op het podium die de avond openden, zij werden gevolgd door Kiek Now Us, Jannes en tot slot Normaal die hun eerste optreden van 2014 in Leek hadden. Het was een zeer succesvolle avond met ongeveer 2.500 feestgangers. Het was zo spetterend dat de dranghekken de mensenmassa niet meer hielden en de beveiliging met man en macht de boel in bedwang probeerden te houden. Voor en tijdens het evenement had de politie verschillende alcoholcontroles opgezet. Na afloop van het feest was het erg druk bij de Normaal stand omdat veel mensen nieuwe t-shirts moesten hebben omdat de oude gebruikt waren voor touwtjespringen.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button