Bezorgde monteur krijgt geen contact met bewoner en belt 112; politie tikt ruit in

Leek – Aan de Tuinmanslaan is donderdagochtend een ruit ingetikt bij een woning.

Iets voor twaalf uur zijn de politie en ambulance gealarmeerd voor een medisch incident in een woning. Een medewerker van Ziggo kreeg geen contact met de bewoner en vertrouwde het niet, hierop heeft de medewerker 112 gebeld. Omdat de bewoner zelf de deur niet kon openen is een ruit ingetikt door de politie zodat deze, samen met het ambulancepersoneel, de woning binnen konden gaan. Wat er precies in de woning af heeft gespeeld is onbekend.

Veel buurtbewoners die in de straat wonen kwamen een kijkje nemen. Even later is de patiënt overgebracht naar een ziekenhuis. De politie dankt de bezorgde Ziggo medewerker.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button