Veel gelezen

52-jarige man overleden na geweldsincident in Leek op nieuwjaarsdag (Update)

Leek – UPDATE 03-01-2024 19:30 uur: De 18-jarige man uit Leek die op nieuwjaarsdag is aangehouden na het overlijden van een 52-jarige plaatsgenoot is vanavond in vrijheid gesteld, laat het Openbaar Ministerie (OM) zojuist weten. Op basis van al het onderzoek is er geen reden de verdachte langer vast te houden.

Het OM laat daarnaast weten dat het onderzoek nog loopt maar meer aanhoudingen momenteel niet worden verwacht. Lees hier de complete update van het OM.

Update 01-01-2024 20:45 uur: De politie heeft vandaag een 18-jarige man uit Leek aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het dodelijke geweldsincident aan de Windsingel in Leek. Het onderzoek is nog in volle gang.

Op 1 januari rond 02:30 uur is een 52-jarige man uit Leek overleden bij een geweldincident op straat.

De politie is een onderzoek gestart en er zijn nog geen verdachten aangehouden. Het incident vond plaats aan de Windsingel in de wijk Wolveschans in Leek. De man is kort na het incident in zijn woning overleden.

Getuigen
De politie onderzoekt het geweldsincident, wat daar precies aan vooraf is gegaan en wie daarbij betrokken zijn geweest. De politie is dringend op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord en/of camerabeelden hebben.

Als je informatie hebt, is het belangrijk om contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of via politie.nl. Het kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

   
Back to top button