Zaterdag 1 maart 2e voorronde van Flinke Pink

LEEK – Komende zaterdag 1 maart is PopPodium Punt 1 in Leek het toneel van de 2e Flinke Pink voorronde. Deze avond zullen 4 deejay’s hun kunsten vertonen achter de “draaitafels”. Het thema is “hardstyle” en dat betekent dat de deejay’s strijden om een podiumplaats tijdens de “Black” edition van Flinke Pink op zaterdag 7 juni.

De DJ’s die meedoen zaterdag zijn “DJ Paradoxx” (21.00 u), “Xerenetox” (21.45 u), “DJ Deviate” (22.30 u) en “Argos” (23.15 u).

Flinke Pink bestaat intussen al ruim 25 jaar en is in die jaren uitgegroeid tot een 4 daags festival tijdens het Pinksterweekend op Podium Nienoord in Leek. De voorronde begint komende zaterdag om 21.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. De volgende voorrondes zijn op 5 april en 3 mei.

Back to top button