FamilieDoeDagen geeft gratis kaarten weg voor dagje uit

LEEK – Zaterdag 1 en zondag 2 maart staat Sportcentrum Leek in het teken van families. Bezoekers genieten tijdens de FamilieDoeDagen van een gezellig dagje uit. Drukke gezinnen komen vaak weinig toe aan leuke dingen doen met elkaar.

Juist daarom draait de FamilieDoeDagen om samen plezier maken. Via de standhouders op www.familiedoedagen.nl zijn gratis toegangskaarten verkrijgbaar voor vier personen t.w.v. 32 euro.

 

Nieuwe ideeën opdoen

De FamilieDoeDagen is een beurs om nieuwe ideeën op te doen op het gebied van mode, wonen, gezondheid, eten, bewegen, vrije tijd, auto’s, duurzame energie etc. Bezoekers strunen op hun gemak langs leuke stands met de nieuwste voorjaarstrends, woonaccessoires en nog veel meer. Is het tijd om even uit te rusten? Ontspan dan tijdens diverse shows en demonstraties of neem een hapje en een drankje op één van de binnenterassen. Het zijn de simpele dingen die het leven zo leuk maken.

 

Echt samen genieten

Een dagje uit levert vaak mooie herinneringen op. Naast de beurs zijn er daarom activiteiten voor alle leeftijden. Om samen te doen, om samen van te genieten. Neem LEGO®, wie kent het nu niet? De kleurrijke bouwblokjes zijn razend populair, ongeacht leeftijd. Natuurlijk is LEGO er dit jaar ook weer bij met duizenden bouwsteentjes en bouwwedstrijden. Warner Bros© pakt weer uit met de leukste games. Daarnaast zijn er modeshows, dansacts, gratis fotoshoots en de hilarische activiteit Bubble voetbal. Nieuw dit jaar zijn o.a. springkussens, een spelshow, schminken, poffertjes en een knutselhoek voor de kleintjes. Het volledige programma staat op www.familiedoedagen.nl.

 

FamilieDoeDagen blijft groeien

Met 7.125 bezoekers was de eerste editie van de FamilieDoeDagen een groot succes. In 2014 is het leukste familie-evenement groter van opzet. Meer te doen, meer te beleven. Dit jaar zorgen circa 70 standhouders voor shopplezier. Volgens organisator Jacob Veenema van Sportcentrum Leek blijft de lijst met standhouders groeien. Eerder al besloot hij om de beurs uit te breiden naar een extra hal. De standhouderslijst wordt dagelijks bijgewerkt op www.familiedoedagen.nl.

 

Gratis toegangskaarten bij standhouders

Bij alle standhouders zijn gratis toegangskaarten verkrijgbaar. Deze kaarten geven vier personen gratis toegang tijdens de FamilieDoeDagen op 1 of 2 maart. Alle standhouders komen uit de eigen regio. Organisator Jacob Veenema van Sportcentrum Leek denkt dat het evenement juist daarom zo’n succes is. “Vorig jaar ontmoetten onze standhouders veel nieuwe klanten op hun stand. Weken en maanden na het evenement kwamen er nog beursbezoekers in hun zaak. Door de korte afstand is het voor bezoekers gemakkelijk om later nog eens bij een standhouder langs te gaan.”

 

Meer informatie

Meer informatie over de FamilieDoeDagen is te vinden op www.familiedoedagen.nl. De locatie is Sportcentrum Leek, De Schelp 35 in Leek. De FamilieDoeDagen is geopend op 1 en 2 maart van 10.00-17.00 uur.

Back to top button