Overdracht kleedgebouw Sportpark Rodenburg aan BSC Knights

TOLBERT – Op donderdag 27 februari 2014 draagt wethouder Tanja Haseloop de sleutel van het voormalige kleedgebouw van de voetbalvereniging Tolbert over aan de voorzitter van BSC Knights, de honkbal- en softbalvereniging van het Westerkwartier.

Het gebouw wordt voor het symbolische bedrag van 1 euro overgenomen. Door de overdracht van het kleedgebouw aan BSC Knights is er sprake van een win-win situatie. De gemeente kan bezuinigen op het onderhoud van een gebouw en de Knights kunnen geheel naar eigen wens een passend clubkleedgebouw realiseren.

 

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op verzoek van BSC Knights hiertoe besloten.

De club kan nu beginnen met de verbouw van het kleedgebouw tot kantine en kleedgebouw voor al hun leden. Op de voormalige voetbalvelden van v.v. Tolbert legt de gemeente momenteel een volwaardig honkbalveld aan, zodat hiermee ook een lang gekoesterde en noodzakelijke wens van de vereniging in vervulling gaat.

Back to top button