Geslaagden Zwemkasteel Nienoord februari 2014

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Rennie en juf Ellis gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor op weg naar zwemles. Vanaf vijf jaar kunnen de kinderen naar de uurslessen en worden ze opgeleid voor het zwem ABC. De kosten zijn €45,00 (5/10 lessen). Meld uw kind nu aan zodat u binnenkort kunt starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

 

Vrijdag 21 februari

Zwemdiploma A

Thijmen Veenstra, Annick Janna Bodde, Jolijn Kassies, Martijn van Dellen, Ruben van Dellen, Sanne Douma, Maurice Hylkema, Natasja Naomi Janine Reitsema, Jolien Mulder, Ilian Patrick Veenstra, Elise Berg, Jojanneke Sophie Kunst, Itske Kamps, Maiya Doomernik, Twan Bikker, Niels Degen, Nila Meinsma, Emma Spa, Dagmar Koopman, Jarno Kajuiter, Manuel Tarmelit en Wendy van der Heide.

Zwemdiploma B

Eline Janne Geerts, Ruben Peterson, Stefanie Erdmann, Sil Kuperus, Tessa Ferderique ter Meer, Dilan Sahertian, Marjolein de Vries, Vera-Jet Bruinsma, Luca de Jager, Florian Martijn Wieland, Meike Brouwer, Britt Zijlstra, Wesley Kuiper, Marinus J Schonewille, Sven Kroese, Jaco Cornee Huizenga en Dean Jevon Jacobsen.
Dinsdag 18 februari

Zwem C 

Tim Bruinsma, Lammert Frans Bert van der Sluis, Karlijn Oosterhuis, Robin Wierda, Melvin Jelle Roffel, Mahmood Alkafaaf en Milou Laros.

Back to top button