Nieuwe glijbaan Nienoord ‘spetterend’ in gebruik genomen

LEEK – De nieuwe glijbaan van Zwemkasteel Nienoord is spetterend ingeluid op woensdagmiddag 26 februari tijdens de finale van de Olympische Glijbaanspelen. Jort Degen is winnaar geworden van zijn leeftijdsklasse, 5 en 6 jaar. Joey Hut heeft de prijs binnengesleep voor de leeftijdsklasse 7 jaar en ouder.

Beide zijn gekroond met een gouden medaille. Uiteraard was Nieno aanwezig om de kinderen aan te moedigen.

Kinderen van alle leeftijden konden zich afgelopen week nomineren om zo snel mogelijk van de nieuwe glijbaan af te glijden en de beste tijd neer te zetten. De finalisten mochten als echte VIPS gratis terugkomen voor de finale waarbij de glijbaan officieel geopend werd. Het lintje is feestelijk geknipt en iedere finalist mocht een ballon prikken.

Back to top button