Vandaag Valentijnsdag ticketactie voor Flinke Pink Festival

Leek – Over iets maar dan 3 maanden is het alweer Pinksteren en dat betekent 4 dagen feest in Leek met natuurlijk Flinke Pink Festival op het Evenemententerrein. Het programma van het hoofdpodium is reeds bekend gemaakt, zo’n 20 deejay’s zullen 3 avonden hun kunsten vertonen achter de (digitale) draaitafels.

Elke avond heeft een eigen (hoofd)thema. Op vrijdag is dat 90’s & 00’s, op zaterdag is de zogeheten “Black” edition met hardere stijlen dancemuziek, op zondag is het thema “White” met house, r&b & dance. Op maandagmiddag is er een gratis toegankelijk tributemiddag met optredens van 4 bands. Naast het hoofdpodium (nog weer net iets grootser dan vorig jaar) komt er dit jaar een 2e area met podium waar ook deejay’s optredens zullen verzorgen. Het programma daarvan wordt later bekend gemaakt.

Valentijnsactie
In samenwerking met InfoLeek is er ook dit jaar weer een actie op Valentijnsdag, woensdag 14 februari. Met de actiecode VALENTIJN2024 krijg je 10% korting op alle beschikbare kaarten (zowel per avond als voor alle 3 avonden) op www.flinkepink.nl/tickets/ . Een mooie aanleiding om jouw Valentijn te verrassen met 2 tickets.

   
Back to top button