Dennis en Frank van Klimaatdienst.nl openen een gloednieuwe showroom in Leek

Showroom met split aircosystemen

Leek – Klimaatdienst.nl, dé specialist in duurzame klimaatoplossingen, kondigt met trots de opening aan van een speciale showroom gewijd aan split airco’s in Leek. Deze gloednieuwe showroom is speciaal ingericht met geavanceerde airco systemen die niet alleen verkoelen, maar ook zeer efficiënt verwarmen, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op gasuitgaven voor klanten.

De airco showroom biedt een unieke gelegenheid voor bezoekers om de innovatieve Verwarm-en-Verkoel systemen van Klimaatdienst.nl te bekijken en ervaren. Met deze geavanceerde technologieën kunnen klanten niet alleen genieten van een aangename koeling tijdens warme dagen, maar ook van een kostenefficiënte verwarming in koudere periodes.

(lees verder onder de foto)

De nieuwe showroom aan de Hoge Traan 21 in Leek

Comfort en gasbesparing
Eigenaren Dennis en Frank van Klimaatdienst.nl, benadrukken de veelzijdigheid van deze oplossing: “Met onze split aircosystemen geven we klanten de mogelijkheid om het hele jaar door comfortabel te wonen en tegelijkertijd aanzienlijk te besparen op gasuitgaven. Het is een win-winsituatie voor het milieu, comfort en de portemonnee van onze klanten. Onze showroom biedt een unieke gelegenheid om deze moderne oplossingen te bekijken.”

(lees verder onder de foto)

Eigenaren Dennis en Frank voor de nieuwe showroom in Leek

Bezoek de showroom
Het team van Klimaatdienst.nl staat klaar om advies op maat te geven en alle vragen te beantwoorden met betrekking tot de installatie en het gebruik van split airco’s. De showroom van Klimaatdienst.nl, gevestigd aan Hoge Traan 21 in Leek is op afspraak geopend. Bezoekers worden van harte uitgenodigd om langs te komen om de nieuwe split airco showroom te bezoeken. De bovenkant van het pand is momenteel nog beschikbaar voor verhuur. De oppervlakte is 135m2, hoogwaardige afwerking met veel lichtinval. Voor meer informatie en/of interesse graag contact via de gegevens op de website Klimaatdienst.nl.

   
Back to top button