FIOD, Douane en politie doen meerdere invallen; 6 personen aangehouden en 4 auto’s in beslag genomen

Tolbert – Dinsdagmorgen heeft de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) zes invallen gedaan op verschillende locaties, waaronder bij een pand aan de Hoofdstraat in Tolbert.

De FIOD werd tijdens deze actie geassisteerd door meerdere eenheden van de Douane en politie. Volgens omstanders werden de bewoners rond half zes van hun bed gelicht en werden er meerdere goederen meegenomen. Later deze ochtend waren de FIOD en politie ook bezig met onderzoek bij een woning aan De Schelp in Leek

Meerdere aanhoudingen en inbeslagnames
Een woordvoerder van de FIOD laat tegenover InfoLeek weten op dit moment nog niet veel te kunnen delen. “Deze verschillende doorzoekingen zijn onderdeel van een groter lopend onderzoek waar we mee bezig zijn. Vanmorgen hebben we 6 personen aangehouden en 4 auto’s in beslag genomen. Meer details kunnen we nu niet delen. Dit volgt later.”

Foto’s: InfoLeek.nl

   
Back to top button