Nieuwe Poiesz supermarkt aan de Samuel Leviestraat vanaf vandaag geopend

Leek – Na een periode van ongeveer 6 weken verbouwen, inrichten en het vullen van de schappen, is woensdagmorgen 15 november om 8 uur de nieuwe Poiesz supermarkt aan de Samuel Leviestraat officieel geopend.

Filiaalmanager Gert-Jan Zijlstra, die voorheen werkte in het filiaal in Nieuw-Roden en Zevenhuizen, staat woensdagmorgen met een glimlach bij de ingang de vele klanten te ontvangen in de nieuwe winkel. Hij vertelt tegenover InfoLeek; “Er is de afgelopen weken onwijs hard gewerkt en we hebben met het team een prachtige nieuwe winkel neergezet met daarin de nieuwste winkelformule en aandacht voor veel lokale producten met het ‘Noorder trots’ assortiment. Daarnaast is er voorin de winkel een ‘On-the-go’ route ingericht voor de snelle klant die hier de producten vindt voor een lekker ontbijt, een goede lunch of een snack voor onderweg. Hiernaast vind je 4 zelfscan kassa’s. Voor mensen die liever afrekenen bij een bemande kassa zijn er 3 kassa’s. Na de kassa’s vind je onze ‘In-shop’ slijterij met de lekkerste wijnen en drankjes.”

A-locatie voor 73ste filiaal
Het pand op deze locatie kwam bij directeur Piet Smit in beeld nadat Lidl besloten had te verhuizen naar winkelcentrum de Liekeblom. Al snel werd besloten dat Poiesz in dit pand haar 73ste filiaal zou openen. “Het is een A-locatie met gratis parkeren voor de deur. We zijn erg blij met deze plek en hopen dat onze klanten zo nog makkelijker even binnenlopen voor de boodschappen, aldus Gert-Jan.”

Openingsactie
Speciaal voor de feestelijke opening krijgen klanten op de gehele folder 1+1 gratis. Daarnaast krijgen klanten die boodschappen gedaan hebben een lekkere gratis slagroomschnitt voor bij de koffie.

Lees ook: Supermarkt Lidl wil verhuizen van Samuel Leviestraat naar winkelcentrum Liekeblom in Leek

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button