Lokale horecaondernemers uit Leek stralen met Awards in Nationale Horeca Prijzen 2023/2024

Leek – Tijdens een feestelijke uitreiking in het sfeervolle Theater Figi in Zeist zijn op 22 januari 2024 de Nederlandse Horeca Prijzen 2023/2024 uitgereikt. Van 2 oktober tot en met 15 november 2023 konden mensen hun stem uitbrengen en zo hun favoriete horecagelegenheid steunen.

In deze spannende strijd om erkenning en waardering kwamen Eethuys Boer’n Trek en Vanavond Hapas & Tapas, beide gevestigd in Leek, als trotse winnaars uit de bus voor de gemeente Westerkwartier en de provincie Groningen.

Samen op pad
De teams van Vanavond Hapas & Tapas en Eethuys Boer’n Trek delen niet alleen de eer van het winnen in hun eigen categorie, maar ook de bijzondere ervaring van samen in de touringcar op weg naar de uitreiking. Samen met vertegenwoordigers van VHC Actifood en Ambacht Media hebben ze vol trots de awards in ontvangst genomen.

Vanavond Hapas & Tapas – winnaar in de categorie Restaurant
Gehuld in opvallend rood was het team van Vanavond Hapas & Tapas dé blikvanger van de avond en gingen ze naar huis met drie verdiende awards:

  • Beste Restaurant van de Gemeente Westerkwartier
  • Beste Restaurant van de Provincie Groningen
  • Gold Award met een gemiddelde beoordeling van 9,46
Teamfoto Vanavond Hapas & Tapas

Mariska, trotse eigenaresse van Vanavond Hapas & Tapas, reageerde op hun succes: “De grote gunfactor en de waardering van onze gasten vormen een essentieel deel van onze winst. In korte tijd zijn we op een positieve manier bekend geworden, mede dankzij de toegankelijke en huiselijke sfeer die we creëren. Mensen komen terug voor de gezelligheid die hier heerst. Het vereist hard werken en doorzettingsvermogen om in slechts één jaar al bekendheid te vergaren.

Ons succes is tevens te danken aan ons hechte team; zonder hen en de fijne samenwerking was dit niet mogelijk geweest. De sfeer van ‘gewoon, gezellig en huiselijk’ is wat mensen proeven en waarvoor ze terugkomen. Onze dank aan iedereen die op ons heeft gestemd. We blijven ons inzetten om jullie een bijzondere culinaire ervaring te bieden.”

Eethuys Boer’n Trek – winnaar in de categorie Cafetaria
Eethuys Boer’n Trek heeft bij de Nederlandse Horeca Prijzen maar liefst vier awards gewonnen:

  • Beste Cafetaria van de Gemeente Westerkwartier
  • Beste Cafetaria van de Provincie Groningen
  • Creativiteitsaward
  • Gold Award met een gemiddelde beoordeling van 9,55

Het hoogtepunt van de avond was de Creativiteitsaward, toegekend voor een opvallende video over bezorging met een trekker. Deze video, geproduceerd door Ambacht Media, ontving veel lof en zorgde voor een groot online bereik.

Teamfoto Eethuys Boer’n Trek

Moniek, de eigenaresse van Boer’n Trek, wil alle gasten en stemmers bedanken. “Dankzij jullie wordt ons harde werken beloond. Onze toegankelijke sfeer en de inzet van ons team zijn essentieel voor ons succes. We zijn trots op dit resultaat en beloven jullie te blijven verrassen met creativiteit, kwaliteit, gastvrijheid en een vleugje boerennuchterheid.”

   
Back to top button