KVW ’22 komt net te kort tegen Amicitia

Leek – Op zaterdag 3 februari stond de return wedstrijd op het programma voor de selectie van KVW ’22 tegen Amicitia uit Vriezenveen. Vorige keer won Amicitia met 1 punt verschil. De club uit Leek wist vorige week hun eerste wedstrijd te winnen. Hierdoor kreeg het team meer vertrouwen om meer wedstrijden te kunnen winnen.

KVW ’22 begon wat onrustig. Dit resulteerde in korte aanvallen en ballen over de zijlijn. Door samen te bespreken wat beter kon wisten zij zich te herpakken en liep de stand gelijk op. Wel bleef de frustratie in leven bij de spelers en dat leverde een gele kaart op. Hierdoor moest Sander Lap 4 minuten aan de kant zitten en kwam Marco Popma het veld in. KVW ’22 en Amicitia wisselden elkaar af met doelpunten.

Rust
De ploegen gingen de kleedkamers in met een ruststand van 7-8. Het was voor de HHZ-formatie belangrijk om het spel te blijven spelen wat ze van tevoren hadden afgesproken met elkaar. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk welke rol die aan moet nemen.

Voorsprong behouden
Amicitia begon de tweede helft beter dan de thuisploeg waardoor het gaatje naar 2 doelpunten ging. KVW ’22 bleef strijd leveren. Zo scoorde Sander Lap een mooi doelpunt met één hand wat eigenlijk een noodschot was door het aflopen van de schotklok. Het bleef nog lang spannend. Amicitia wist de voorsprong te behouden. KVW had te weinig tijd om terug te komen. De scheidsrechter floot de wedstrijd af met een eindstand van 15-17

Volgende week speelt de selectie van KVW’22 tegen OKO/BIES uit in Opende. Het tweede speelt om 17:30 en het eerste start om 19:00.

   
Back to top button