Realisatie van moderne autowasstraat bij de entree van Leek gestart

LEEK – Sinds kort zijn er volop activiteiten gaande op het terrein bij de entree van Leek langs de Euroweg, er is namelijk gestart met de bouw van een moderne autowasstraat.

Nadat de gemeente Leek ondernemer Arjan Schuiling vorig jaar een omgevingsvergunning voor dit doel verleende is er achter de schermen direct veel werk verzet. Sinds enkele weken terug hebben meerdere bouwbedrijven het pand waar voorheen H&H Interauto in zat aangepast en hier en daar delen gesloopt voor een logische indeling. Het pand wordt compleet gestript en zal vervolgens opnieuw ingedeeld/opgebouwd worden zodat er een grote overdekte weg ontstaat waarbij auto’s aan de ene kant binnen rijden en aan de andere kant gepoetst en al er weer uit komen. Verder kun je er ook terecht om je auto te stofzuigen. De website van: Carwash Leek, de enige échte wasstraat in Leek en omgeving! vind je hier. Wanneer de wasstraat open gaat en de verdere details volgen later.

Onrust
In juni vorig jaar was er binnen de gemeenteraad in Leek nog onrust over de invulling van het terrein omdat er bij een besloten raadsvergadering een voorbereidingsbesluit genomen was. Zie hier het bericht met meer informatie.

 

   
Back to top button