Themaconcert met De Gereformeerde Brassband Groningen samen met zangeres Sera Noa en zandtovenaar Gert v.d. Vijver

Zuidhorn – De zandtovenaar zal tijdens een uniek concert op 2 maart aanstaande, welke voor iedereen toegankelijk is, met zijn prachtige beelden het thema van Hoop en Verbinding uitbeelden.

De beelden zullen muzikaal worden ondersteund door muziek van Brassband GBG uit Groningen in samenwerking met zangeres Sera Noa. Op een bijzondere manier zullen de beelden, die live gemaakt worden door de zandtovenaar, in de juiste sfeer gebracht worden met de muziek en zang en sfeer licht. Het publiek zal als het ware mee gezogen worden in een prachtig verhaal vol met verschillende emoties.

Landelijke bekendheid
Zowel Gert van de Vijver als Sera Noa genieten landelijke bekendheid o.a. van hun optredens bij Kerst met de Zandtovenaar op televisie bij NPO/EO. Met deze zeer getalenteerde inbreng van de Zandtovenaar en zangeres Sera Noa en de muziek van De Gereformeerde Brassband Groningen beloofd het een prachtig en inspirerend Concert te worden.

Kaarten en meer informatie
Kaarten kunnen in de voor verkoop gereserveerd worden via [email protected] of aan de kassa vooraf bij de voorstelling. Locatie van het optreden is:  De Rank te Zuidhorn, Westergast 8. Inloop is vanaf 19.15 uur, aanvang concert vanaf 20.00 uur.

   
Back to top button