Veel gelezen

Politie met spoed op zoek naar TBS’er Mouloud M. die ontsnapte tijdens begeleid verlof in Groningen (Update)

Groningen – Update 26-02-2024: De voortvluchtige tbs’er die 7 februari is ontsnapt vanuit de Van Mesdagkliniek in Groningen, is aangehouden in Tsjechië. Lees hier meer.

De politie is dringend op zoek naar de voortvluchtige 33-jarige Mouloud M. uit Enschede, maakten ze woensdagavond even voor zeven uur bekend. Mouloud M. heeft een TBS-maatregel, verbleef in de Van Mesdag kliniek in Groningen en was op begeleid verlof toen hij zich vorige week woensdag in Groningen aan zijn begeleiding wist te onttrekken.

Mouloud M. (de man op de onderstaande foto’s) heeft dringend medicatie nodig vanwege psychotisch gedrag. Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie, FastNL, is sindsdien bezig de man op te sporen. Hij is op woensdag 7 februari voor het laatst gezien in de buurt van het Sterrenbos in Groningen.

Laat het de politie weten via dit tipformulier(gesloten).

Omschrijving
Mouloud M. is een man met een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.90 m lang, heeft kort donker opgeschoren haar, donkere wenkbrauwen, grote donkere bruine ogen, snor en baardgroei, tenger postuur, en is gekleed in een donkerblauwe gewatteerde jas, een donker blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Opvallend is zijn strakke blik. Hij had geen geld of een telefoon bij zich. Als u hem ziet, benader hem niet zelf maar bel 112. Als u weet waar hij verblijft, bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070.

   
Back to top button