70.000 inwoners gevraagd mee te denken over woonbeleid

Westerkwartier/Regio – Bijna 70.000 inwoners in de regio Groningen-Assen ontvingen in januari een oproep mee te doen aan een woononderzoek. Het gaat om inwoners van de gemeenten Assen, Tynaarlo, Noordenveld, Westerkwartier, Groningen, Midden-Groningen en het Hogeland.

Voor de gemeenten is het belangrijk om te weten aan welke woningen de inwoners behoefte hebben. Om deze behoefte in kaart te brengen is een regionaal woononderzoek gestart. Deze week valt bij de 70.000 inwoners een herinnering op de mat.

Plannen aanpassen naar de wensen van de inwoners
Met de resultaten van het onderzoek kunnen de gemeenten en woningcorporaties hun plannen aanpassen naar de wensen van de inwoners. Hoe meer reacties er zijn, hoe beter de gemeenten de resultaten van het onderzoek kunnen gebruiken.

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u wel graag meedoen? Dat kan.
Ook zonder brief kunt u de enquête invullen. Voor thuiswonende jongeren die op zichzelf willen gaan wonen is er een aparte vragenlijst: enquête voor jongeren.

   
Back to top button