Bee Gees Forever concert in Leek helemaal uitverkocht

Leek – In iets meer dan een week gingen ze over de digitale toonbank, alle 2.500 beschikbare tickets voor het concert van Bee Gees Forever in Leek. Het evenement is een initiatief van organisator Sikko Cazemier uit Tolbert, hij wist de band begin deze maand te strikken voor een optreden tijdens Pinksteren in Leek.

De band werd afgelopen weekend winnaar van het SBS6 programma The Tribute, Battle of the Bands. Het concert in Leek wordt een 90 minuten durende liveshow waarbij alle grote hits van broers Robin, Maurice en Barry Gibb voorbij komen.

Kaartverkoop
Direct na de start van de kaartverkoop, ruim een week geleden tijdens de halve finale van het populaire TV programma, ontstond er al een run op de tickets. De laatste serie kaarten ging afgelopen zaterdag, de avond van de finale, in de verkoop en waren zondag begin van de avond allemaal aan de man gebracht.

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 19 mei op het Evenemententerrein t.o. de Rabobank en is dus, met nog 3 maanden te gaan, al helemaal uitverkocht.

   
Back to top button