Nieuwe Barbershop ‘MR Barber’ opent haar deuren in Leek

Leek – Op woensdag 21 februari vindt er een bijzondere gebeurtenis plaats in het centrum van Leek. Mahdi Rezai zal namelijk voor het eerst de deuren van zijn Barbershop “MR Barber” openen.

Er wordt een feestelijke opening georganiseerd, waar iedereen tussen 15:00 en 19:00 van harte welkom is om de nieuwe Barbershop te bewonderen. Uiteraard zal dit gebeuren onder het genot van een hapje en drankje. De nieuwe vestiging van MR Barber vind je aan de Samuel Leviestraat 7, naast kapsalon Manjeviek.

Verhuizing
Eigenaar Rezai verhuist hiermee zijn barbershop vanuit Roden naar Leek, wat een mooie ontwikkeling is. Met zijn nieuwe locatie in het centrum van Leek wordt Rezai nog beter bereikbaar voor zowel zijn huidige klanten als nieuwe klanten. De afgelopen jaren heeft Rezai een aanzienlijke groei doorgemaakt met zijn Barbershop, vooral als je bedenkt dat er zo’n 4 jaar geleden nog voornamelijk vrienden geknipt werden. Het enthousiasme was destijds zo groot dat Rezai besloot om zijn eigen barbershop te openen. Tegenwoordig verwelkomt de barbershop dagelijks meer klanten voor een frisse coupe. Inmiddels is ook het broertje van Rezai actief als barber bij de barbershop.

Unieke service
Met zijn nieuwe vestiging in Leek hoopt Rezai nog meer mensen kennis te laten maken met de unieke service van zijn barbershop. “Kwaliteit staat bij MR Barber op nummer één. Ik wil mijn klanten graag laten zien welk verschil een kapsel kan maken. Mannelijke elegantie begint bij een mooi kapsel.’’

MR Barber zal 6 dagen per week geopend zijn, van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag is de barbershop geopend tot 21:00 uur vanwege de koopavond.

   
Back to top button