Marco Schuitmaker komt zaterdag toch wel optreden tijdens Hollands Meezingfeest in Leek

Leek – Update 23-02-2024 21.50 uur: Marco Schuitmaker komt zaterdag toch wel optreden tijdens het Hollands Meezingfeest bij Sportcentrum Leek. Organisatoren Albert Kuil en Jacob Veenema hebben vrijdag aan het eind van de middag contact gehad met Marco Schuitmaker en zijn management. Hierin gaf het management aan dat er een misverstand was ontstaan binnen de planning en Marco Schuitmaker zaterdag toch komt optreden in Leek.

“Marco heeft laten weten dat hij het erg vervelend vond om fans teleur te moeten stellen doordat hij zaterdag niet kon komen optreden. Daarom is hij blij dat het nu toch goed komt en hij zaterdag gewoon op de bühne te zien is.” De organisatie laat weten dat Henk Dissel, die als vervanger geboekt was, óók gewoon komt optreden en het dus een extra gevarieerde avond gaat worden.

Oorspronkelijke berichtgeving: Morgen, zaterdag 24 februari, wordt bij Sportcentrum Leek het Meezingfeest georganiseerd. “Heerlijk vals meezingen, samen biertjes drinken en beuken op de beste feesthits? Dat kan allemaal tijdens het Hollands Meezingfeest op zaterdag 24 februari 2024 in Sportcentrum Leek. En met wie kun je dat nou beter vieren dan met o.a. Jannes, Marco Schuitmaker, Frank van Etten, Ammar en DJ Dirk.”

Met die woorden nodigt het Sportcentrum iedereen uit voor een feestelijke Hollandse avond in Leek. Er is alleen een wijziging in de line-up. Organisatoren Albert Kuil en Jacob Veenema laten tegenover InfoLeek weten dat Marco Schuitmaker zijn geplande optreden tijdens dit event helaas drie dagen voor aanvang afgezegd heeft. De reden, aldus het management van Schuitmaker, is een televisie optreden wat er tussen is gekomen, vervolgen Kuil en Veenema.

Marco Schuitmaker is een Nederlandse zanger. Hij kreeg in 2023 nationale bekendheid door zijn nummer Engelbewaarder.

Teleurstelling maar goede vervanger
De organisatoren zeggen verder; “We balen hier behoorlijk van, vooral voor de gasten die al tickets gekocht hebben en speciaal voor Marco Schuitmaker naar Leek zouden komen. Helaas konden wij niks anders doen dan een goede vervanger regelen. En dat is gelukt. Niemand minder dan Henk Dissel komt voor Schuitmaker in de plaats. Henk Dissel is bekend van onder andere zijn hits ‘Een Bom’, ‘Stap voor stap’ en ‘Lange nacht’. Henk past met zijn muziek en stijl goed in de line-up van dit Hollands Meezingfeest.”

Foto: Vervanger Henk Dissel

Marco Schuitmaker tijdens Koningsdag
Voor de echte Marco Schuitmaker fans laten de organisatoren weten dat ze een nieuwe datum gaan prikken voor een herkansing in Leek mét Marco Schuitmaker erbij. Daarnaast is hij op Koningsdag ook te zien tijdens het Koningsdagfeest in Zuidhorn.

Tickets
Voor het Hollands Meezingfeest aanstaande zaterdag in Leek zijn nog tickets te koop. Ga hiervoor naar deze website.

   
Back to top button