Marjan Aalmoes, eigenaresse van Kapsalon Trendline, geeft na 20 jaar de sleutel door

Tolbert – Na 26 jaar gewerkt te hebben in het kappersvak als kapster en docent. Waarvan 20 jaar als eigenaresse van Kapsalon Trendline in Tolbert. Geeft eigenaresse Marjan Aalmoes nu de sleutel door vanaf 1 april aan haar zeer kundige collega Nienke!

Marjan laat weten; “Voor mij is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Via deze weg wil ik alle klanten bedanken voor de mooie en gezellige tijd. Nienke wens ik heel veel succes toe.” Aldus Nienke; “Ik ben Marjan erg dankbaar voor de mooie samenwerking van de afgelopen jaren en voor deze mogelijkheid een eigen salon te starten. Wat voor mij altijd een wens was .”

Laatste werkdag
Goede vrijdag zal Marjan haar laatste werkdag zijn waarna Nienke het in alle vertrouwen overneemt. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Kapsalon Trendline of telefonisch 0594-581090.

   
Back to top button