Volwassen turngroep TIGA is zo succesvol dat er een tweede groep is geopend

Leek – Sinds anderhalf jaar is de turn en gymnastiekvereniging TIGA een nieuwe groep rijker. Recreatief turnen voor volwassenen. Deze groep traint op maandag en donderdag in de mooie turnhal in Leek met valkuilen en vele verschillende materialen en toestellen.

Het doel van deze groep is om samen gezellig op eigen niveau te turnen. Wat begon als een paar enthousiaste ouders die het turnen enorm misten is uitgegroeid naar een diverse groep mannen en vrouwen die op hun eigen tempo en niveau hun doelen behalen. Of dit het leren van een koprol is of het onderhouden van de ingewikkelde elementen die ze vroeger turnden, maakt in deze groep niet uit. Zelfs de mogelijkheid tot deelnemen aan een wedstrijd draaien wij onze hand niet voor om.

Extra groep
Vanwege het enthousiasme van de groep hebben wij een extra groep kunnen openen, waardoor ook 2x in de week getraind kan worden. Mocht jij zelf het turnen enorm missen of lijkt het je leuk om elementen te leren in een veilige omgeving? Kom dan op (een van) de open trainingen op 28 maart, 4 & 11 april of vraag een proefles aan via tigaleek.nl

   
Back to top button