Negende editie van de classic motor- en bromfietsbeurs druk bezocht

Leek – Heel veel liefhebbers van oldtimer en klassieke twee- en driewielers konden afgelopen weekend genieten op de  9e editie van de classic motor- en bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek.

Van exclusieve exemplaren tot opknappers waren in ruime mate aanwezig op de beurs. Zowel voor de show als voor de verkoop. Clubs en particulieren hadden mooie stands ingericht en uiteraard werd graag verteld hoe de bromfietsen en motoren zijn gerestaureerd en wat de bijzonderheden zijn van het model.

Positieve reacties
Bij de verkoopkramen werd goed zaken gedaan in onderdelen, accessoires en andere snuisterrijen uit het verleden. De organisatie kreeg veel positieve reacties zowel van de bezoekers als van de deelnemers. Een datum voor de 10e editie van de beurs is dan ook al weer vastgesteld op zaterdag 1 en zondag 2 maart 2025.

   
Back to top button