RodenburgTribute Festival in Leek richting uitverkocht!

Leek – Rockmuziek uit de 70’s en 80’s staat zaterdag 16 maart a.s. centraal op het 1e RodenburgTribute festival in Leek. Deze avond zullen 4 bands de muziek van U2, Golden Earring, Herman Brood en The Police live ten gehore brengen in de concertzaal en theaterzaal op Sportpark Rodenburg. De belangstelling is groot, afgelopen weekend zijn de laatste 150 tickets in de verkoop gegaan.

Initiatiefnemers Emo de Vries, Gossé Dijkema en Sikko Cazemier zijn erg enthousiast. Hoewel de 4 bands (nog) niet mee hebben gedaan aan het populaire SBS6 programma The Tribute, The Battle of the Bands zijn alle bands kwalitatief van hoog niveau! De aftrap vindt plaats in de theaterzaal om 20.45 uur met Herman Brood (by Rock’n Roll Junkies), om 21.30 uur speelt in de concertzaal U2 (by On The Edge), om 22.15 uur is het de beurt aan The Police (by Synchronicity) in de theaterzaal en de afsluiting is om 23.00 uur in de concertzaal met de Golden Earring (by The Naked Truth). Tussen de bands door draait DJ Firetjuene.

Tickets zijn enkel online verkrijgbaar op www.rodenburglive.nl of www.cazemier.nl/tickets/. De deuren gaan 16 maart om 20.00 uur open.

   
Back to top button