Veel gelezen

Politie zoekt twee jongens van 15/16 jaar waarvan één met een bivakmuts op; benader deze jongens niet zelf! (Update)

Westerkwartier – Update 21:20 uur: Gezien het tijdstip heeft de politie de Burgernetactie afgesloten, de jongens zijn nog niet gevonden. Graag wel uit blijven kijken naar de 2 jongens, de ene is wat groter dan de ander en ze hadden iets van een zaklamp bij zich. Als je informatie hebt mag je met 112 bellen. Lees ook: Jongeren bedreigen voorbijganger met mes en machete; politie doet onderzoek en zoekt getuigen

Oorspronkelijk bericht: De politie in de gemeente Westerkwartier is vanwege een incident wat zich heeft afgespeeld in Doezum op zoek naar twee jongens. Hiervoor is rond half acht een Burgernetoproep verspreid.

De jongens hebben een leeftijd van ongeveer 15 á 16 jaar. Eén van de jongens draagt een bivakmuts en een rood/zwarte jas met daaronder blauwe Nike schoenen. De andere jongen heeft iets voor zijn mond en draagt ook een rood/zwarte jas met zwarte Adidas schoenen. Beide jongens zijn vermoedelijk lopend op pad.

Niet zelf benaderen
De politie vraagt iedereen uit te kijken naar deze jongens en bij aantreffen deze jongens niet zelf te benaderen. Zie je deze jongens of heb je mogelijk meer informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844 of bij spoed met 112.

   
Back to top button