Zomeractie Fitclub Rodenburg Leek met buitenclinics

LEEK – De zomer staat voor de deur en in deze maanden komt Fitclub Rodenburg in Leek met een speciale actie voor iedereen die ZOMERFIT wil worden! Daarnaast worden er wekelijks meerdere buitenclinics gegeven waaraan iedereen, zowel leden als niet-leden mee kunnen doen.

Tijdens de 3 zomermaanden kan er al onbeperkt gesport worden vanaf €. 6,50 per week. Onbeperkt betekent dat men zowel overdag als ’s avonds welkom is, kan fitnessen, mee kan doen aan groepslessen en spinning, gebruik kan maken van de E-Gym en ook de buitenclinics zijn inbegrepen!

Buitenclinics
Elke dinsdag- en donderdagavond wordt er in groepen buiten getraind! Beide avonden is er BOOTCAMP, de ideale manier om in de buitenlucht sterk, fit, soepel, strak en energiek te worden, kortom: ZOMERFIT. Het is een intensieve full body work-out met veel uitdagingen. Je traint in groepsverband maar werkt op je eigen niveau waardoor Bootcamp voor iedereen geschikt is! Bootcamp is elke dinsdag- en donderdagavond!

Daarnaast is er elke donderdagavond een Mountainbikeclinic i.s.m. Profile Wagenaar. Tijdens deze clinic wordt er aandacht besteed aan rijtechniek: sturen, remmen, bochten, klimmen en afdalen.

De kosten voor de buitenclinics bedragen €. 5,00 per keer, leden kunnen gratis meedoen!

Voor meer informatie over het jongste fitness- en lifestylecentrum van Leek kunt u vrijblijvend langskomen in de Rodenburghal, een gratis proefweek aanvragen op www.fitclubrodenburg.nl of bellen met (0594) 740 842.

   
Back to top button