Boeken- en platenmarkt in Winkelcentrum de Liekeblom

LEEK – Het Christelijk Mannenkoor Leek houdt vrijdag 14 en zaterdag 15 maart zijn traditionele boeken- en platenmarkt in het overdekte en gezellige winkelcentrum ‘de Liekeblom’ te Leek. De opzet is anders dan voorgaande jaren.

We staan met enkele kraampjes in het centrum van de Liekeblom maar hebben dit jaar tevens de beschikking over het leegstaande pand waar Its Me in gevestigd was. We hebben er voor gekozen alleen romans, pockets en kinderlectuur aan te bieden. Tevens is er een grote collectie muziek op vinyl zoals LP’s en singles. Was u altijd al op zoek naar een bepaald boek dan is dit misschien uw kans.

De verkoop is op vrijdag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag start de verkoop om 09.00 uur en eindigt deze om ongeveer 16.30 uur.

Back to top button