DELA Trophy in Sportcentrum Leek gewonnen door Duitse volleybalsters

LEEK – Dit weekend stond het Sportcentrum Leek in teken van Internationaal topvolleybal! Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 september was vice-Europees kampioen Duitsland de tegenstander van het Nederlands Dames Volleybalteam in de strijd om de DELA Trophy.

Op vrijdag waren alle basis- en voortgezet onderwijs scholen in Leek en omgeving uitgenodigd om de wedstrijd te komen kijken. Op zaterdag en zondag was iedereen welkom, en zondag om 16:00 uur ging de derde en laatste wedstrijd van start. In een volle Topsporthal verloor het damesteam van coach Gido Vermeulen met 3-1. Zaterdag heeft Nederland al met 3-0 van de Duitsers verloren. Naast de wedstrijden waren er tal van andere sportieve activiteiten te beleven. Drie dagen lang was er bijvoorbeeld Bossaball, een spectaculaire nieuwe sport.

Ook kwamen Europees kampioen beachvolleybal Madelein Meppelink en Wereldkampioen beachvolleybal Alexander Brouwer langs voor een Meet&Greet én clinic. Daarnaast kon er drie dagen lang plezier worden beleefd in de Kidshal met daarin Smashball, blokhoogte meter, levensgroot vier op één rij, Mikado en kleurplaten!

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

 

   
Back to top button