Trio Moment to Moment op zondag 24 maart tijdens concertreeks “Muziek op De Borg“

Leek – In de concertreeks “Muziek op De Borg“ verzorgt het Trio Moment to Moment op zondag 24 maart aanstaande  een concert van 14.30 – 16.30 uur in kasteel Nienoord Leek.

Trio Moment to Moment brengt een (licht) klassiek programma ten gehore met melodieën die een ieder zal aanspreken. Zij zeggen zelf: “het publiek (jong en oud!) is voor ons het belangrijkste. Wij werken er hard aan om de melodieën die wij zingen zo perfect mogelijk neer te zetten”. We zijn serieus maar soms ook een tikkeltje ondeugend.

Bekend en prijzen gewonnen
Trio “Moment to Moment” bestaat uit Hermien Cats (sopraan), Titia di Tolve (mezzosopraan) en Eddy Muntendam (pianist). Zij treden regelmatig op met bekende melodieën uit opera’s, operettes, evergreens en musicals.
Het trio is niet zomaar een groepje. Eddy is een veelgevraagde pianist en een uitstekende begeleider. Hermien en Titia zijn klassiek geschoolde zangeressen en treden vaak op als solisten bij o.a. koren en orkesten. Beiden hebben al mooie prijzen gewonnen en zelfs aan tv-programma’s meegewerkt.

Het trio geniet flink wat bekendheid in Leek en heeft in voorgaande jaren al meerdere malen een concert met groot succes ten gehore gebracht in kasteel Nienoord. Steeds wisten de musici het publiek te bekoren met hun muziek en zangkunst.

Kaartverkoop en prijzen
Aan de kassa: € 10,00 Voorverkoop  Borg Nienoord €10,00

Muziek op de Borg
Het programma Muziek op de Borg zijn concerten op het gebied van klassiek en jazz en vinden steeds plaatst op de laatste zondag van de maand van 14.30 – 16.30 uur in de balzaal van Borg Nienoord. Het aantal plaatsen is beperkt. Het is daarom aan te raden vroegtijdig kaarten te bestellen door kaarten enkele dagen voor het concert af te halen bij Borg Nienoord of per mail te reserveren via [email protected] of online via www.eventree.nl.

   
Back to top button