Fietskleding adviesavond in de Rodenburghal

LEEK – Het winterseizoen is bijna voorbij en dat is het moment dat veel wielrenners en mountainbikers weer naar buiten gaan. Speciaal voor deze groep organiseert Profile Wagenaar uit Leek i.s.m. Fitclub Rodenburg een Fietskleding Adviesavond in de Rodenburghal.

Op maandagavond 10 maart kan iedereen vrijblijvend tussen 19.30 en 22.00 uur binnen lopen en zich laten adviseren over welke kleding je het beste kunt gebruiken. De voordelen van de juiste fietskleding behorende bij het jaargetijde wordt vaak onderschat. De aanschaf is wellicht iets duurder maar men heeft er jarenlang veel plezier van. Tijdens deze avond is LaWi Nederland ook aanwezig met fietskleding die vrijblijvend gepast kan worden, bestellen is uiteraard deze avond ook mogelijk.

Back to top button