Tweedehands kleding- en speelgoedbeurs

LEEK – Op zondag 9 maart is er voor de derde keer een tweedehands kleding- en speelgoedbeurs in Sportcentrum Leek. De markt kenmerkt zich door haar specifieke aanbod.

Namelijk tweedehands kleding (dames-, heren- en kinderkleding), tweedehands speelgoed, tweedehands babyspullen (wat betrekking heeft op de verzorging en vervoer zoals: babybadje, fietsstoeltje etc.), tweedehands accessoires (riemen, tassen, sjaaltjes, sieraden, verkleedkleren). Het fenomeen tweedehands kleding- en speelgoedbeurs is al vele jaren geleden bedacht om de kosten binnen een gezin wat te drukken. Nu in deze tijd, waarin men weer goed op de uitgaven moet letten, is de populariteit van een tweedehands kleding- en speelgoedbeurs weer als vanouds. De beurs is VOL met diverse standhouders en is geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Kinderen t/m 12 jaar hebben GRATIS entree.

Back to top button