Thema-avond ‘Sportakkoord’ met divers programma bij VEV’67 in Leek

Leek – Op woensdag 17 april organiseert de gemeente Westerkwartier in samenwerking met Sociaal Werk De Schans een thema-avond Sport. De avond is gevuld met een divers programma. Wethouder Harry Stomphorst heet iedereen welkom.

De avond wordt vervolgd met een succesverhaal van turnvereniging TIGA. Voorzitter van TIGA Leek, Sierk Jan Schotanus, vertelt hoe TIGA leden en vrijwilligers werft en behoudt.

FCC de Spartanen
De volgende spreker is René Hoekzema, voorzitter van FCC de Spartanen. De fietscrossclub die in 2023 de eerste Sportprijs Westerkwartier won. René Hoekzema vertelt over zijn ervaringen met de gemeente en Sociaal Werk de Schans bij het schrijven en indienen van een subsidieplan.

Plannen en subsidie
Vervolgens wordt ingegaan op de rollen van Sociaal Werk de Schans en de gemeente bij het maken van een plan en het krijgen van een financiële bijdrage voor een activiteit of project. Er wordt ook aandacht besteed aan de nieuwe vereenvoudigde subsidieregeling. Met voorwaarden voor zowel het Lokaal Sportakkoord als het Lokaal Preventieakkoord.

De avond wordt afgesloten met het onderwerp sportvouchers. Hierbij gaat het om sportvouchers die je als vereniging kunt aanvragen. Kortom, een interessant avondvullend programma.

Kom je ook?
Graag van te voren aanmelden via: Westerkwartier – Sportavond 17 april. Lukt het niet om 17 april aanwezig te zijn? Maar je wilt wel op de hoogte blijven? Dit kun je ook aangeven via bovenstaande aanmeldlink.

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur met inloop vanaf 19.15 uur.
Locatie: Voetbalvereniging VeV’67, De Knip 2 in Leek.

   
Back to top button