Elf jeugdschakers van Schaakclub Leek ontvangen diploma

Leek – Afgelopen vrijdag werden in de Balkhoeve in Leek maar liefst 11 schaakdiploma’s uitgereikt aan evenzoveel jeugdschakers van schaakclub Leek.

Dat de theorie er bij de jonge schakers goed in zit was al gebleken in de praktijk, er zijn bij de afgelopen schoolschaakkampioenschappen al vele bekers en medailles gewonnen door de inmiddels gediplomeerde jeugdschakers.

Diplomaconsul
De examens zijn afgenomen in de speellocatie van de schaakclub en nagekeken door de diplomaconsul van de Noordelijke schaakbond. Onder luid applaus van de ouders en schaaktrainers namen de jonge schakers hun diploma in ontvangst. De nieuw gediplomeerden zijn Stanley, Frank, Ivan, Siem, Pascal, Thijs, Roel, Leonard, Elise, Samuel en Jip.

   
Back to top button