Gewijzigde openingstijden gemeentelijke locaties en telefonische bereikbaarheid

Westerkwartier – De gemeentelijke locaties en Novatec zijn gesloten en telefonisch niet bereikbaar op de volgende dagen:

  • Dinsdag 26 maart van 16.00 – 17.00 uur (onderhoud systeem)
  • Woensdag 27 maart van 8.00 – 13.00 uur (onderhoud systeem)
  • Vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag)
  • Maandag 1 april (tweede paasdag)

Afval
De milieustraten zijn maandag 1 april (tweede paasdag) gesloten. De routes van de milieuboer en grijze container van maandag 1 april (tweede paasdag) gaan naar zaterdag 30 maart.

Spoed of crisiszaken
Bij spoed of crisiszaken op het gebied van Jeugd belt u met het algemene nummer, 14 0594. U wordt dan doorgeschakeld naar een consulent Jeugd. In geval van spoedeisende calamiteiten op het gebied van wegen, riolering, gemeentelijke gebouwen en groen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, belt u met het algemene nummer, 14 0594. U wordt dan doorgeschakeld met het calamiteitennummer.

Afhalen documenten
Voor het afhalen van reisdocumenten of rijbewijzen kunt u zonder afspraak terecht bij de recepties van de locaties Leek en Zuidhorn. Raadpleeg altijd de actuele openingstijden op deze website.

Afspraak maken
Gemeente Westerkwartier werkt volledig op afspraak. Inwoners kunnen online een afspraak maken voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs via deze website.

   
Back to top button