300.000 views voor Tolbertse Europapa-cover ‘Posta-a-a’

Tolbert – Het horecapersoneel van De Postwagen gaat viraal met een eigen bewerking van Europapa (Joost Klein). De cover, Posta-a-a, tikt al 300.000 views aan op TikTok.

“Welkom in de Posta, dit is waar ik heen ga”, zingt Kenny Klein, oftewel medewerker Kenny Bethlehem. “Posta-a-a, Posta-a-a.” Uitjeslocatie, bar en lounge Posta7 – spreek uit als PostaZeven – wordt in de volksmond vaak de Posta genoemd. Kenny: “Dit is waar ik los ga.”

De Posta, het leisure-deel van De Postwagen, zit linksachter het restaurant. De Tolbertse remix van Europapa gaat dan ook over de activiteiten. “Ik trek die badjas aan, ja dat racen kan ik wel”, aldus Kenny over de WC-pot-Race. “Zie mij lekker op de pot gaan, hoezo gaat dat ding zo snel.”

Blonde haardos
Jan Jaap de Boer (manager Posta7) zag de potentie. Collega Kenny valt namelijk nogal op door zijn blonde haardos, net als Joost Klein. Meerdere collega’s werkten aan de hit. “Heb gelukkig geen ijs nodig om curling te spelen. Schuif die stenen naar voren, zal me hier niet vervelen.”

Zo werd ‘Posta-a-a’ een co-creatie van het horecapersoneel, met Kevin Bethlehem (de broer van de zanger) als editor. Nu gaat het nummer hard op TikTok: 300.000 views. “Ik gooi drie strikes op een rij, ja die bowling is van mij. Misschien een bordspel erbij, plus een goeie lekkernij.”

Deel 2
De eerste clip bracht de WC-pot-Race, curling en bowling in beeld. Maar activiteitencentrum Posta7 telt beduidend meer activiteiten. Dus, nog meer Posta-a-a? Wel als het aan Kenny, Jan Jaap en Kevin ligt. Zij verklappen dat deel 2 al onderweg is…

   
Back to top button