Korfbalvereniging OWK verheugt met aanstelling nieuwe hoofdtrainer Patrick Aalders

OOSTWOLD – Het bestuur van OWK is verheugd te kunnen melden dat Patrick Aalders met ingang van het seizoen 2017-2018 is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de CINX-formatie uit Oostwold. Hij zal Michel Daling opvolgen, die de afgelopen vier seizoenen voor de groep heeft gestaan.

Patrick speelt momenteel zelf nog in de selectie, maar heeft aan het begin van het huidige seizoen aangegeven te willen stoppen als speler en zich te willen focussen op het trainerschap. Hij kent de groep dus zeer goed. De afgelopen jaren is OWK een weg ingeslagen gericht op dynamisch korfbal. Een succesvolle richting gezien de promotie naar de Overgangsklasse en de reserve 1e klasse in de zaalcompetitie. Patrick is bekend met deze speelwijze en ondersteunt dit volledig. OWK heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de ingeslagen weg, met Patrick aan het roer, verder ontwikkelt zal worden. We wensen hem hierin alle succes!

Naast de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer, is OWK ook blij dat er een vervolg komt aan de samenwerking met krachttrainer Anthony Bolt. De gehele selectie is dit seizoen een stuk fitter geworden en dit heeft zich dit seizoen op allerlei gebieden uitbetaald. Zowel Anthony als de selectie wil dit graag voortzetten en hier zijn we als vereniging dan ook zeer content mee.

Met deze twee aanstellingen voor het nieuwe seizoen gaat OWK en haar CINX formatie met veel plezier en vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet.

   
Back to top button