OBS De Flint Nietap organiseert na 40 jaar laatste rommelmarkt op huidige schoolplein

Nietap – Op zaterdag 13 april is het weer zover, de jaarlijkse rommelmarkt bij OBS de Flint staat voor de deur. Dit jaar markeert echter een bijzonder moment, want het zal de laatste editie zijn die plaatsvindt op het vertrouwde schoolplein.

Met de komst van een Multifunctionele Accommodatie (MFA) in het vooruitzicht, waarin ook OBS De Flint zal worden gehuisvest, zal het huidige schoolplein na de zomer plaatsmaken voor vernieuwing. De opbrengst van deze rommelmarkt zal dan ook worden ingezet voor de herinrichting van het nieuwe schoolplein, waar
generaties leerlingen toekomstige avonturen zullen beleven.

40 jaar rommelmarkt
Al ruim 40 jaar is de rommelmarkt een begrip in Nietap en omstreken. Het is een gezamenlijke inspanning van het hele dorp, waarin inwoners hun spullen belangeloos doneren en vrijwilligers zich verenigen om deze schatten te verzamelen, te sorteren en te verkopen.

De rommelmarkt biedt voor elk wat wils, van vintage lampen tot puzzels, van kerstdecoraties tot kampeeruitrusting. Dankzij de zorgvuldige indeling van de markt, kunnen bezoekers gericht op zoek gaan naar hun favoriete vondsten.

Van alles te doen
Naast de schattenjacht wacht er ook vertier voor jong en oud. Het Rad van Fortuin draait op volle toeren, met waardevolle donaties van lokale ondernemers als prijzen. Op het gezellige terras kunnen bezoekers genieten van versnaperingen, verzorgd door leerlingen van De Flint, terwijl de jongsten zich vermaken met knutselen en
schminken op het kinderplein.

Datum en tijd
Afrekenen gaat gemakkelijk en snel bij het verlaten van de rommelmarkt, waar zowel pin- als contante betalingen mogelijk zijn. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 13 april tussen 13:00 en 16:00 uur op het vertrouwde schoolplein van OBS de Flint, aan de J.P. Santeeweg 109 te Nietap.

   
Back to top button