Brandweer Leek gealarmeerd voor brandende vuilniswagen nabij het Industriepark

Leek – Vrijdagmiddag rond 3 uur werden de vrijwilligers van brandweer Leek gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand aan de Netamweg.

Een vuilniswagen begon ineens erg te roken. Personeel dat met de vuilniswagen aan het werk was vertrouwde het niet en hebben de brandweer gebeld. Bij aankomst van de brandweer rookte het voertuig niet meer, de brandweer heeft een verkenning gedaan met de warmtebeeldcamera om mogelijke ‘hot spots’ in het voertuig te vinden. Nadat er geen bijzonderheden te zien waren is besloten de vuilniswagen leeg te halen.

Een vrachtauto met een kraan is ter plaatse gekomen om het vuilnis uit elkaar te halen en over te laden in een andere vrachtwagen, ook hierbij waren geen bijzonderheden te zien met de warmtebeeldcamera. Omdat er geen sprake was van brand is de brandweer retour gegaan naar de kazerne.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button