Lancering nieuwe groepslessen op 5 april bij Fitclub Rodenburg in Leek

Leek – Een nieuw kwartaal betekent bij sportschool Fitclub Rodenburg in Leek nieuwe muziek, nieuwe choreo’s en nieuwe oefeningen voor vrijwel alle groepslessen.

De vernieuwing wordt feestelijke gevierd met een sportieve lancering op vrijdag 5 april. In de ochtend tussen 9 en 11 uur en in de avond tussen 19 en 21 uur kunnen leden maar ook niet-leden kennismaken met het uitgebreide aanbod van lessen bij de Fitclub in de Rodenburghal.

Voor iedereen een feestje
Voor de “vaste” deelnemers is de lancering altijd weer een feestje en voor degenen die nog nooit een groepsles hebben gedaan een ideale gelegenheid om kennis te maken met vele verschillende lessen. Voor alle deelnemers is er na afloop koffie, thee of een ander drankje. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Leden kunnen zich aanmelden via de FitclubApp of via Mijn Fitclub op de website. Niet-leden kunnen zich aanmelden per email op [email protected] of per WhatsApp op 0594740842. Kijk voor het complete sportaanbod op www.fitclubrodenburg.nl.

   
Back to top button