Base- en Softbalclub Knights Leek naar Soest voor honkbal oefentoernooi

Soest/Leek – Als opwarmertje voor het aanstaande seizoen neemt BSC Knights deel aan verschillende oefenwedstrijden. Afgelopen zaterdag 30 maart reisde het team echter iets verder voor een oefentoernooi georganiseerd door de Knickerbockers uit Soest.

De dag begon vroeg voor spelers, coach, trainer en supporters die om 8:00 uur vertrokken vanuit Leek. Bij aankomst bij Honkbalclub De Knickerbockers in Soest begonnen de spelers uit Leek alvast met de warming-up.

Sportiviteit en gezelligheid
Er waren drie andere teams aanwezig: de Knickerbockers, de Centrals uit De Bilt en de Alphians uit Alphen aan de Rijn. Alle teams speelden drie wedstrijden van elk één uur, met de laatste volledige inning als maatstaf. Aan het einde van de dag vond de prijsuitreiking plaats, waarbij de Alphians als winnaars werden uitgeroepen. BSC Knights won twee van de drie wedstrijden en eindigde op een mooie tweede plaats. Het toernooi was een succes met veel sportiviteit en gezelligheid.

Wil je de Knights in Leek zien spelen? Kom dan naar het openingsweekend op 20 en 21 april aan de Rodenburg 7.

Vrijblijvend meetrainen?
Honk- en softbalclub BSC Knights biedt jou de mogelijkheid om eerst vrijblijvend te komen meetrainen voordat je daadwerkelijk lid wordt. Wil je meer informatie? Mail dan onze secretaris via [email protected]

   
Back to top button