Wat kan de komst van de Lelylijn betekenen voor onze regio? Maandag 8 april workshop in Tolbert; meld je aan!

Tolbert – Heb je ooit nagedacht over de toekomst van onze regio’s en de rol die de Lelylijn hierin kan spelen? De Projectorganisatie Lelylijn organiseert een workshop “Brede Welvaart en de Lelylijn” en nodigt je daar graag voor uit. De eerste workshop is op maandag 8 april in De Postwagen in Tolbert.

In deze workshop staat centraal wat de Lelylijn kan bijdragen aan de kansen, welvaart en welzijn van mensen uit deze regio. Projectteam De Lelylijn doet onderzoek naar wat de mogelijke komst van de Lelylijn kan bijdragen aan de kansen, welvaart en welzijn van inwoners. Ze houden de komende tijd een aantal interactieve workshops met inwoners die willen meepraten en meedenken over “Brede welvaart en de Lelylijn”.

Lees ook: Westerkwartier wil station in Leek voor Lelylijn

Wat kunt u verwachten?
Een dynamische sessie waarin uw verbeeldingskracht wordt aangesproken: stel u voor dat u in 2050 leeft, in een tijd waarin de Lelylijn reeds een aantal jaren operationeel is. Welke voordelen en nadelen ervaart u als inwoner, en hoe kunnen we nu al werken aan het versterken van de voordelen en het minimaliseren van de nadelen

Waarom meedoen?
De inzichten van verschillende inwoners en ondernemers zijn belangrijk voor de toekomst van de Lelylijn. De resultaten van deze workshops zullen bijdragen aan de besluitvorming over de volgende fases van het project.

Meld je aan!
Maandag 8 april wordt de eerste bijeenkomst gehouden in De Postwagen in Tolbert, aanvang 19.00 uur. Het projectteam zoekt hiervoor 20 deelnemers. Heb je interesse? Meld je dan aan via [email protected]

De Lelylijn
Voor meer achtergrondinformatie over de Lelylijn en het project bezoek de website: www.delelylijn.nl.

   
Back to top button